
מנה מרהיבה ומלאת טעמים, שקשה להישאר אליה אדישים
מצרכים
ללביבות:
500 גר' פטריות שמפיניון, פורטבלה ויער
3 ביצים
120 גר' קמח
5 גר' אבקת אפייה
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
לקרם קארי:
2 שמנת של פעם
2 כפות מיונז
1 כפית אבקת קארי
1/4 כפית כורכום
למחית האבוקדו:
1 אבוקדו בשל מאוד
3 כפות שמנת של פעם
זסט מלימון אחד
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מכינים את קרם הקארי:
מערבבים יחדיו את כל המרכיבים.
מכינים את מחית האבוקדו:
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט.
מכינים את לביבות:
טוחנים במעבד מזון את הפטריות,הביצים והתבלינים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה. אם דביק, להוסיף עוד קמח.
מחממים שמן במחבת, יוצקים בעזרת כף לביבות ומטגנים משני הצדדים.
מרכיבים את המנה:
מניחים תלולית של קרם אבוקדו, עלה מניחים לביבה ועל הלביבה מזלפים כמות נדיבה של קרם הקארי.
מקשטים בבצל ירוק.