"כפות" פטריות יער ירדן וירקות צרובים

מתאבן טבעוני, טעים מאוד, קל להכנה ומרהיב

  • 100 גר' דלעת מוצקה, חתוכה לקוביות של 2 מ"מ

  • 100 גר' גזר חתוך לקוביות של 2 מ"מ

  • 100 גר' זוקיני חתוך לקוביות של 2 מ"מ

  • 100 גר' פטריות יער

  • חתוכות לקוביות של 2 מ"מ

  • "אשכול" של פטריות יער ירדן

  • 30 מ"ל יין לבן

  • 1 ענף טימין טרי

  • 1 שן שום כתושה

  • מלח

  • פלפל שחור

אופן ההכנה

מפרידים את פטריות הירדן מהאשכול בעזרת סכין חדה וקטנה, כמה שיותר קרוב לבסיס המחבר. כל פטרייה מהווה כף הגשה.
מערבבים את כל הירקות החתוכים עם היין,טימין,שום מלח ופלפל.
מלהיטים מחבת וכשהיא חמה מאוד שופכים אליה את הירקות ללא הנוזלים, מקפיצים 3 דקות ומכבים את האש.
ממלאים את כף הפטרייה ומגישים.

2017-06-11T18:48:25+00:00