
מנת דג טרי, כבוש בלימון ותוספות. מנה ראשונה מרשימה מהמטבח הפרואני.
מצרכים:
10 יחידות של פטריות יער ושמפיניון מושלמות וגדולות (הפטריות ישמשו לנו כצלחת), מופרדות לרגל ולראש
300 גר' דג סלמון/טונה/פלמידה טרי, נקי, מפולט, ללא עצמות וחתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל כתום/צהוב חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקיקות מאוד
חופן כוסברה קצוצה
חופן קטן של נענע קצוצה
1 תפוז מפולט וחתוך לקוביות קטנות
4-5 זיתי קלמטה שטופים וחתוכים לקוביות קטנות
מיץ מלימון אחד
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים בעדינות רבה את כל המצרכים יחד ומשרים כחצי שעה במקרר.
מוציאים מהמקרר, ממלאים את ראשי הפטריות בעזרת כפית ומגישים מיד.