סביצ'ה בתוך פטריה

מנת דג טרי, כבוש בלימון ותוספות. מנה ראשונה מרשימה מהמטבח הפרואני.

מצרכים:

  • 10 יחידות של פטריות יער ושמפיניון מושלמות וגדולות (הפטריות ישמשו לנו כצלחת), מופרדות לרגל ולראש

  • 300 גר' דג סלמון/טונה/פלמידה טרי, נקי, מפולט, ללא עצמות וחתוך לקוביות קטנות

  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות

  • 1 פלפל כתום/צהוב חתוך לקוביות קטנות

  • 1 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקיקות מאוד

  • חופן כוסברה קצוצה

  • חופן קטן של נענע קצוצה

  • 1 תפוז מפולט וחתוך לקוביות קטנות

  • 4-5 זיתי קלמטה שטופים וחתוכים לקוביות קטנות

  • מיץ מלימון אחד

  • מלח

  • פלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים בעדינות רבה את כל המצרכים יחד ומשרים כחצי שעה במקרר.

מוציאים מהמקרר, ממלאים את ראשי הפטריות בעזרת כפית ומגישים מיד.

2017-06-11T08:07:48+00:00