פטריות כבושות

המצרכים
  • להכנת צנצנת ביתית

  • 1 ק"ג פטריות שמפיניון קטנטנות

  • כף גרגרי פלפל אדום

  • 4 עלי דפנה

  • כפית חרדל גרגרים

  • 2 כוסות חומץ

  • 3 כפות שמן

  • מלח

אופן ההכנה
  • מבשלים את הפטריות במי מלח 15 דקות ומסננים.
  • מרתיחים את החומץ בנפרד ומקררים. מערבבים פנימה את החרדל
  • מסדרים את הפטריות בצנצנת יחד עם הפלפל ועלי הדפנה
  • שופכים את החומץ מעליהן ואת השמן.
  • שומרים בקירור יומיים לפחות לפני הפתיחה
2018-01-30T08:41:14+00:00