פטריות מיני פורטבלה ממולאות

פינגר פוד אהוב ומושלם!

מצרכים
  • 2 סלסלות מיני פורטבלה

  • 100 ג"ר גבינת עיזים טרייה ( מה-עז, פרומעז)

  • 1 גביע שמנת של פעם

  • 15 גבעולי עירית קצוצים דק

  • 2 כפות אבקת שקדים

  • 1 כף פרמז'ן מגוררת דק

  • מלח

  • פלפל שחור

  • 150 גרם פרמזן פרוסה דק מאוד בעזרת קולפן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות.

מפרידים את הפטריות לרגליים וראשים. את הרגליים קוצצים דק דק ומניחים בקערה. מוסיפים את גבינת העיזים,שמנת, עירית קצוצה, אבקת שקדים, פרמז'ן, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

טועמים ומתקנים תיבול.

ממלאים את הפטריות בעזרת כפית קטנה ומשאירים גבעונת בולטת. לאחר מכן אופים 5-8 דקות, עד שהתערובת מבעבעת ומשחימה מעט.

מוציאים ומגישים מיד.

2017-05-28T09:36:24+00:00