פטריות ממולאות גבינות ואגוזים

מנה ראשונה או עיקרית, לארוחה ביתית או לאירוח. פתרון נפלא לשאריות הגבינות במקרר. ניתן לגוון ולהוסיף גבינות כאוות נפשכם, להגיש עם סלט ירוק.

מצרכים ל-4 מנות
  • 12 פטריות ביג שמפיניון

  • 1 בצל גדול קצוץ

  • שמן זית לטיגון

  • 1 כף פרורי לחם

  • 2 כפות אגוזים קצוצים גס

  • 1/2 גביע קוטג'

  • 1/2 גביע גבינה לבנה

  • 100 גר' גבינה צהובה מגורדת

  • 3 כפות גבינת רוקפור

  • אגוז מוסקט טרי מגורר

  • מלח

  • פלפל שחור

  • 1 ביצה טרופה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 190 מעלות.

מוציאים את הרגליים מהפטריות.

מכינים את המלית: מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שמשחים. בקערה נפרדת מערבבים את יתר חומרי המלית ומוסיפים את הבצל המטוגן.

מזליפים מעט שמן זית על הפטריות מכל הצדדים וממלאים אותן.

אופים 30-40 דקות, עד השחמה.

2018-07-15T02:08:12+00:00