מתאבני פטריות יער קלים מאוד להכנה ומצוינים כחטיפים לאירוח.
מצרכים ל-6 מנות
2 אריזות פטריות יער, מופרדות לגודל הרצוי
שמן קנולה לטיגון עמוק
2 ביצים
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל ירוק קצוץ
1 שן שום כתוש
2 כוסות פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט כורכום
אופן ההכנה
טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים את השום, הפטרוזיליה והבצל הירוק.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים; פירורי לחם, כורכום, מלח ופלפל.
טובלים את פטריות היער בביצים הטרופות ומצפים בתערובת פירורי הלחם.
מטגנים את הפטריות המצופות בשמן שחומם מראש, עד לקבלת גוון זהוב, ומניחים על נייר סופג.