שיפודי פטריות וירקות

מנה ראשונה או עיקרית לארוחה ביתית או לאירוח
המצרכים
  • 1 אריזת דואט שמפיניון פורטבלה של חוות השמפיניון

    • בצלצלי שלוט חצויים
    • עגבניות שרי
    • 1 פלפל צהוב
    • 1 פלפל אדום
    • 1 פלפל ירוק חריף 
    • 1 שומר
  • למשרה:

    • 1/4 כוס שמן זית
    • 1/4 כוס סויה
    • 1/4 כוס דבש
    • 1 שן שום כתוש
    • פלפל שחור
אופן ההכנה

מעבירים לקערית את חומרי המשרה וטורפים היטב. 

חותכים את הירקות לקוביות גדולות ואחידות ומעבירים לקערה. 

מוסיפים את הפטריות ושופכים מעל את הרוטב. מערבבים היטב ומשהים כחצי שעה. 

משפדים את הפטריות והירקות לסירוגין וצולים על האש לפי דרגת הצלייה הרצויה.  

מסירים מהאש ומגישים חם.

2020-04-27T19:16:26+00:00