
500 גר׳ פטריות שטופות ופרוסות
1 זוקיני/קישוא פרוס דק
1 פלפל אדום פרוס דק ללא גבעול וגרעינים
1 כפית עלי תימין
2 שיני שום כתושות
פלפל גרוס
מלח ים
3 כפות שמן זית
1/2 ח' (300 גרם) בצק עלים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הירקות והתבלינים. מוסיפים שמן זית ומערבבים.
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
משטחים את בצק העלים על תבנית מתאימה מצופה בנייר אפייה (ניתן לחלק ל-2 או למנות אישיות) ומסדרים מעל את הירקות המתובלים. משאירים שולי בצק של כ-1 ס"מ מסביב לירקות.
מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות עד שהירקות רכים וצבע הבצק מזהיב.