מאפה ירקות ופטריות

  • 500 גר׳ פטריות שטופות ופרוסות

  • 1 זוקיני/קישוא פרוס דק

  • 1 פלפל אדום פרוס דק ללא גבעול וגרעינים

  • 1 כפית עלי תימין

  • 2 שיני שום כתושות

  • פלפל גרוס

  • מלח ים

  • 3 כפות שמן זית

  • 1/2 ח' (300 גרם) בצק עלים

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את הירקות והתבלינים. מוסיפים שמן זית ומערבבים.

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

משטחים את בצק העלים על תבנית מתאימה מצופה בנייר אפייה (ניתן לחלק ל-2 או למנות אישיות) ומסדרים מעל את הירקות המתובלים. משאירים שולי בצק של כ-1 ס"מ מסביב לירקות.

מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות עד שהירקות רכים וצבע הבצק מזהיב.

2017-06-13T07:39:01+00:00