סיגרים ממולאים בפטריות גבינה ותרד

המצרכים

חומרים ל-15 יחידות סיגרים:

  • 15 דפי סיגר

  • 2 כפות קמח

  • מעט מים

  • 2 בצלים קצוצים

  • 25 גרם חמאה

  • 2 סלסילות פטריות שמפניון קצוצות

  • 3 גבעולי סלרי קצוצים

  • 200 גרם תרד קצוץ

  • 2 שיני שום

  • 100 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים

  • 2 כפות עישבי תיבול (שמיר פטרוזילה בזיליקום)

  • 1 חבילה פרמז'ן

  • מלח ופלפל שחור

  • שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה
  •  מכינים דבק: מערבבים מים וקמח בקערית לתערובת סמיכה
  •  מכינים את המלית: ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים בצל ומטגנים כ-5 דקות
    עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים פטריות, סלרי ותרד וממשיכים לטגן עוד כ8 דקות תוך כדי ערבוב עד שלא נשארים נוזלים במחבת. מצננים במידה ויש נוזלים מסננים. מוסיפים אגוזים, עישבי תיבול, גבינה ומלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
    ממלאים סיגרים: בקצה התחתון של כל עלה, מסדרים בשורה של תערובת הפטריות מגלגלים לסיגר ומדבקים את הקצוות עם הדבק.
    מחממים שמן מטגנים את הסיגרים מגישים חם.
2019-03-13T07:44:53+00:00