טארט פטריות יער

ארוחת שבועות עושה כבוד לתנובת הארץ,

לכל הירקות והפירות בהם התברכה ארצנו היפה, בחיטה ובתנובת החלב.

זמן מצוין להכין מאכלים שהפטריות שלנו, הופכות אותם למטעמים.

טארט פטריות יער

מאפה פטריות מרשים ועם זאת קל להכנה

המצרכים

חומרי גלם: (6-8 מנות)

  • 350 גרם בצק עלים על בסיס חמאה

  • חבילת פטריות יער קרועות

     

  • חבילת פטריות שמפיניון פרוסות

  • 20 גרם חמאה

  • לרויאל:

    1 שמנת מתוקה

    2 ביצים

    מלח, פלפל ומוסקט

    1 כפית עלי תימין

     

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מחממים מחבת ללא שמן ומאדים את הפטריות מהנוזלים 5-6 דקות על להבה גבוהה. מוציאים, מוסיפים חמאה ומטגנים עד להזהבה.
  3. מסדרים את הבצק בתבנית, כך שיוכל להכיל את המלית. מסדרים את הפטריות מעליו.
  4. מערבבים את החומרים של הרויאל ויוצקים לבצק עם הפטריות.
  5. אופים 25 דקות או עד שזהוב ומבעבע.
2019-06-02T17:43:44+00:00