ברד פודינג עם פטריות

המצרכים

חומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:

  • 100 גרם חמאה רכה מאוד

  • 8-10 פרוסות חלה בעובי כ 11/2 ס"מ כל פרוסה

  • 2 סלסילות פטריות שמפניון פרוסות

  • 2 מכלים שמנת מתוקה

  • 4 ביצים

  • 1 שן שום כתושה

  • מלח ופלפל

  • מעט אגוז מוסקט

  • 200 גרם גבינת קשקבל

אופן ההכנה

+ מחממים תנור ל-180 מעלות.

+ מורחים פרוסות חלה בחמאה. מסדרים 4-5 פרוסות בתחתית התבנית. מפזרים מעל מחצית מהפטריות, ומהקשקבל, מלח פלפל ואגוז מוסקט.

+ מניחים את הפרוסות הנוספות מעל, מפזרים את יתרת הפטריות והקשקבל, טורפים בקערה שמנת ביצים שום מלח פלפל ויוצקים מעל.

+ אופים כ-45 דקות עד שהמאפה מזהיב מאוד. מצננים מעט ומגישים.

2020-03-07T18:00:20+00:00