צלחת לאבנה עם פטריות מוקפצות

צלחת לאבנה עם פטריות מוקפצות

הצעת הגשה שתגנוב את ההצגה: ההמצאה הכי ישראלית שיש

המצרכים

חומרים ל-8 מנות : 

  • 500 גרם לאבנה

  • 2 צרורות פטריות יער קרועות

  • 6 פטריות פורטבלה פרוסות

  • 6 שמפיניון פרוסות

  • 3 כפות שמן זית

  • מלח ופלפל שחור גרוס

  • חופן פטרוזיליה קצוצה

  • קליפת לימון מגוררת

  • פיתות להגשה

אופן ההכנה
  1. מחממים מחבת ללא שמן ומאדים את הפטריות מהנוזלים 5-6 דקות על להבה גבוהה. מוציאים, מוסיפים שמן זית ומטגנים עד להזהבה. מתבלים במלח, פלפל ופטרוזיליה.
  2. משטחים את הלאבנה בצלחת הגשה ומעליה עורמים את הפטריות עם קליפת לימון מגוררת. מגישים מיד!
2019-06-04T17:17:08+00:00