ירקות ממולאים בפטריות

מתאבן מושלם בשילוב טעמים של ירקות, גבינות ופטריות.

מצרכים
  • 500 גר' פטריות יער חתוכות לריבועים קטנים

  • בצל אחד חתוך לקוביות קטנות

  • 4 כפות שמן זית

  • צרור ירוקים קצוץ: פטרוזיליה, נענע, שמיר, בזיליקום

  • 200 גר' גבינה בולגרית

  • 200 גר' גבינת מוצרלה

  • מעט מלח

  • 2 דלוריות חתוכות לאורך ללא הליבה והגרעינים

  • 2 דלעות ערמונים חתוכות לשתיים

  • 2 זוקיני חתוכים לאורך ללא גרעינים

  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מטגנים בשמן זית את הבצל והפטריות עד שזהוב ומכבים את האש. מוסיפים את המלח, הירוקים ואת הגבינות ומערבבים בעדינות.

מחממים תנור ל-190 מעלות.

מורחים בנדיבות רבה את הירקות הנקיים בשמן זית מכל הצדדים ומניחים הפוך על נייר אפייה. אופים כ-10 דקות, מוציאים ומקררים מעט.

הופכים, ממלאים בתערובת הפטריות ואופים שוב כ-10 דקות.

2017-05-28T12:18:31+00:00