
מתאבן מושלם בשילוב טעמים של ירקות, גבינות ופטריות.
מצרכים
500 גר' פטריות יער חתוכות לריבועים קטנים
בצל אחד חתוך לקוביות קטנות
4 כפות שמן זית
צרור ירוקים קצוץ: פטרוזיליה, נענע, שמיר, בזיליקום
200 גר' גבינה בולגרית
200 גר' גבינת מוצרלה
מעט מלח
2 דלוריות חתוכות לאורך ללא הליבה והגרעינים
2 דלעות ערמונים חתוכות לשתיים
2 זוקיני חתוכים לאורך ללא גרעינים
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים בשמן זית את הבצל והפטריות עד שזהוב ומכבים את האש. מוסיפים את המלח, הירוקים ואת הגבינות ומערבבים בעדינות.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מורחים בנדיבות רבה את הירקות הנקיים בשמן זית מכל הצדדים ומניחים הפוך על נייר אפייה. אופים כ-10 דקות, מוציאים ומקררים מעט.
הופכים, ממלאים בתערובת הפטריות ואופים שוב כ-10 דקות.