מרק פטריות הודי עם מחית קשיו וקארי

מרק פטריות הודי עם מחית קשיו וקארי

השילוב של פטריות ועגבניות עם ג׳ינג׳ר ושום, מקפיץ את המרק המפתיע הזה.
את המרקם הקרמי, משיגים ללא חלב קוקוס או שמנת, אלא בעזרת קשיו טבעיים, שמרסקים עם העגבניות וחומרי התיבול.

המצרכים

חומרים ל-4 מנות:

  • 2 סלסילות פטריות מסוגים שונים, קצוצות

  • 4 עגבניות אדומות, קלופות וחצויות

  • 1 כוס קשיו טבעי

  • 1 פיסת ג׳ינג׳ר

  • 2 שיני שום

  • מיץ מ-1/2 לימון סחוט טרי

  • 1 כפית קארי מדראס

  • 1 ליטר מים

  • מלח

  • 1 כפית גראם מסאלה

  • להגשה:

    חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה
  1. מרסקים את העגבניות עם קשיו, כוס מים ותבלינים.
  2. צורבים את הפטריות במחבת לוהטת 5 דקות להשחמה. מעבירים לסיר עם תערובת העגבניות והקשיו עם קארי ויתרת המים. מביאים לרתיחה, טועמים ומתבלים במלח ובגראם מסאלה.
2019-09-24T06:22:03+00:00