מאכלים תמיד מתקשרים אצלנו עם הזמן והמקום שבו אכלנו אותם. את האומלט המגולגל הזה אתם הולכים להכין בכל הזדמנות ובכל מקום. כי הילדים פשוט מתאהבים בו! מעולה לסוכה, לטיולים, לים וגם לבית הספר.
המצרכים
חומרים ל- 4 מנות:
- סלסלת פטריות פורטבלו פרוסות דק
- 2-3 כפות שמן זית
- 4 ביצים גדולות
- מלח, פלפל שחור גרוס
- עלים מ-2 גבעולי תימין
- 4 עלי סיגר
- 2 כפות מוצרלה מגוררת (לא חובה)
- עלי בזיליקום
אופן ההכנה
- מוציאים ¾ מהן לכלי נפרד. מכאן ממשיכים לעבוד על כל עלה בנפרד.
- מוסיפים למחבת ביצה טרופה עם מלח, פלפל ותימין. מצמידים עלה סיגר על הביצה עוד לפני שהיא מתייצבת ומהדקים אותו מעליה, בעזרת מרית.
- אחרי חצי דקה-דקה הופכים את האומלט, אם רוצים מפזרים מוצרלה ומטגנים עוד דקה.
- מוסיפים עלי בזיליקום, מגלגלים ומגישים עם ירקות טריים. ממשיכים עם יתר הפטריות ועלי הסיגר.