
נשנוש קליל, קייצי, עסיסי ומלא בריאות
מצרכים
6 פטריות מגה פורטבלה
שמן זית
מלח
פלפל שחור
2 מנגו, חתוכים לקוביות
1 בצל סגול חתוך לקוביות
פלפל ירוק חריף קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
4 כפות שמן
3 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני. בתוך תבנית מסדרים את פטריות המגה פורטבלה ומזליפים מעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים. מכניסים לתנור וצולים את הפטריות כ-10 דקות בגריל.
בקערה נפרדת מערבבים את המנגו, הבצל, הפלפל החריף והכוסברה ביחד עם השמן והלימון. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה מניחים מגה פורטבלה הפוכה בצלחת ומעליה עורמים את סלט המנגו.