סלט פטריות בטטה תפוחי עץ ואנדיב

נשנוש קליל, עסיסי ומלא בריאות 

מצרכים
  • 1 בטטה בינונית ומוצקה חתוכה לקוביות קטנות

  • 400 גר' פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות קטנות

  • 1 מקל סלרי אמריקאי חתוך לרצועות דקיקות

  • 2 תפוחי עץ מזן גרני סמיט חתוכים לקוביות קטנטנות

  • 2 כפות שמן

  • חופן קטן של שמיר קצוץ

  • חופן קטן של נענע קצוצה

  • 1 כף שמנת חמוצה

  • 1 כף שמנת מתוקה

אופן ההכנה
  • מבשלים את קוביות הבטטה בסיר גדול מלא במים רותחים עד ריכוך.
  • מקפיצים את הפטריות קלות במחבת ממליחים ומפלפלים, מסננים להגיר נוזלים.
  • שמים בקערה את הבטטה והפטריות, את תפוחי העץ והסלרי החתוכים,
  • חופן של שמיר וחופן של נענע.
  • מערבבים יחד את שתי השמנות שופכים מעל הירקות ומערבבים בעדינות.
  • מפרידים אנדיב לעלים, בכל עלה מניחים כף קטנה של סלט ומגישים.
2018-01-30T09:09:25+00:00