אטריות שעועית ופטריות בטריאקי

המצרכים
  • ל-4 סועדים :

  • חבילת אטריות שעועית, מושרית במים חמימים 10 דק'.

  • 700 גר' פטריות פורטבלה קטנות חתוכות לרבעים

  • חופן שומשום קלוי

  • 4 כפות שמן קוקוס

  • רוטב טריאקי בייתי.

  • רוטב טריאקי:

    רבע כוס סויה כהה

    רבע כוס מירין

    2 כפות סוכר חום

    כף קטשופ

    מרתיחים כרבע שעה בסיר קטן ושומרים בצד.

אופן ההכנה
  • מחממים שמן קוקוס במחבת ומקפיצים בו את הפטריות עד להשחמה קלה.
  • שופכים על הפטריות את רוטב הטריאקי ומקפיצים עד לכיסוי מלא של הפטריות ברוטב.
  • מסננים את אטריות השעועית מהמים, מסדרים בצלחת עמוקה ויוצרים באמצע גומה.
  • בתוכה מניחים פטריות והמון רוטב, בוזקים שומשום ביד רחבה ובצל ירוק קצוץ להגשה.
2018-01-30T07:46:34+00:00