דגים ופטריות מאודים

מנה קלילה מהמטבח האסייתי

מצרכים:

  • 300 גר' פילה טונה אדומה חתוך לקוביות

  • 300 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות

  • 200 גר' פטריות ירדן

  • 200 גר' פטריות שמפיניון קטנטנות

  • 200 גר' פטריות פורטבלה קטנטנות

למשרה הדגים:

  • 3 כפות רוטב סויה

  • 3 כפות מירין

  • 1 כף שמן שומשום

  • 1 כף שמן סויה

  • 2 כפות מיץ לימון

  • כף סוכר חום

למשרה הפטריות:

  • 6 כפות רוטב טריאקי

  • 2 כפות סויה

  • כף דבש

אופן ההכנה

משרים את הדגים במשרה הדגים ואת הפטריות במשרה הפטריות.

בינתיים, מרתיחים מים בסיר של קוסקוס/מאדה במבוק, יש למצוא סיר שמתאים בקוטר לתחתית המאדה עם החורים. את תחתית סיר האידוי ניתן לצפות בעלי חסה, כרוב, נבטים מסוגים שונים או נייר אפייה עם חורים.

מסדרים על התחתית שבחרנו את הדגים והפטריות, מכסים במכסה ומניחים בזהירות על הסיר עם המים. מאדים כ-20 דקות.

2017-06-13T07:33:15+00:00