טורטייה ממולאת בשווארמת סייטן ופטריות

המצרכים
  • ל-4 סועדים :

  • 4 טורטיות גדולות

  • 200 גר' רצועות סייטן

  • 500 גר' פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות

  • בצל סגול חתוך לפרוסות דקיקות

  • עגבנייה חתוכה לפרוסות

  • עלים של חסה פריכה

  • צרור כוסברה קצוץ

  • פלפל חריף קצוץ

  • תערובת תבלינים: כורכום, כמון, חילבה, ציפורן, פלפל גרוס ומלח

  • חצי כוס טחינה + כף שטוחה אריסה

  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה
  • מחממים מחבת שטוחה וגדולה, מוסיפים שמן זית ומטגנים היטב את הסייטן.
  • מוסיפים את הפטריות הפרוסים למחבת ומטגנים על אש גבוהה.
  • מוסיפים את התבלינים ומערבבים כל הזמן.
  • מכבים אש.
  • על מחבת נקייה בקוטר מתאים מחממים את הטורטייה משני צדדיה, מניחים על משטח עבודה, מורחים בנדיבות טחינת אריסה, מניחים חסה, פלפל חריף, עגבנייה ובצל, ממליחים מעט. מוסיפים את הסייטן עם הפטריות ואת הכוסברה, מגלגלים וטורפים!
2018-01-30T07:46:16+00:00