פורטבלה צלויות באריסה

מספיקות שניות ספורות של טבילה במרינדה של לימון ואריסה, כדי להעניק לפטריות טעם עז וצבע משגע. עוד דקה-שתיים על הגריל ויש לכם מעדן. אפשר לארח עוד ירקות במרינדה, למשל טבעות תירס, פרחי ברוקולי וכרובית.

המצרכים

חומרים ל-6 מנות:

  • 8 פטריות פורטבלה גדולות, פרוסות

  • למרינדה אריסה ולימון:

    מיץ סחוט טרי מלימון אחד

    רבע כוס שמן זית

    1 כפית – כף אריסה (תלוי בחריפות הרצויה)

אופן ההכנה
  1. מערבבים את חומרי המרינדה בקערית.
  2. טובלים את פרוסות הפורטבלה לרגע משני הצדדים ומניחים על גריל. צולים עד להשחמה
2018-11-08T21:37:07+00:00