האם פטריות מאכל הולכות לתפוס מקום חשוב בטרנד האוכל של שנת 2017?

בין אם אתם אוהבים אותן או מתחברים פחות למרקם העשיר שלהן, הפטריות הולכות וצוברות תאוצה כמקור מזון המגיע אלינו הצרכנים גם ארוז וניתן להשיג ברשתות השיווק – אבל לא רק, אלא גם כאחד מרכיבי המזון שעוזרים ליצור מאכלים מגוונים – שמככבים במיטב המסעדות בעולם.

חובבי קולינריה שונים איגדו מס' תחומים, בהם לדעתם, נצליח למצוא השנה את הפטריות מככבות :

טרנד מס' 1 –  משקאות פטריות:

עד כמה שזה יישמע לכם מוזר ולא שגרתי, בעולם ישנם הדים שונים לשימוש בפטריות בתוך שייקים בריאותיים, (Gwyneth Paltrow, פירסמה בבלוג האוכל שלה את השייק הזה שגרם להרבה "רעש").
בפינלנד, ישנה חברה המייצרת "קפה פטריות". לטענה של חברה זו, הערך המוסף הוא היתרונות הבריאותיים הרבים שיש לפטריות להציע.

לאור כל זאת, לא מן הנמנע שנמצא את הפטריות מלוות גם קוקטיילים המשלבים בתוכם וויסקי, וודקה וג'ין.

האם בקרוב נזמין "צ'ייסר פטריות בר" בפאב?

טרנד מס' 2 – שימוש בפטריות כ"עיסות מזון"

שמירה על אורח חיים בריא הפך למושג שגור אצל חלק לא מבוטל מהאוכלוסייה. הטרנד הצמחוני והטבעוני עשה התקדמות בצעדי ענק בשנים האחרונות ולכן הרצון והצורך "לחקות" את המזון של חובבי הבשר, היה רק עניין של זמן. את ההמבורגר המסורתי, יכולה למשל להחליף קציצת פטריות ועדשים (על כך במתכון הזה בעמוד הפייסבוק שלנו).
הסברה טוענת, כי השימוש בפטריות כתחליף מזון ללחם ואחרים, רק ילך ויעמיק.
שווה לחכות.

טרנד מס' 3 – קרש ההצלה של יצרני המזון.

בהמשך לטרנד הקודם, יצרני המזון רוצים כל העת להתאים עצמם אל קהל הצרכנים שלהם ולכן דואגים כל העת לשפר את איכות בריאות המזון (הפחתת סוכר, כולסטרול, שומנים ועוד) ובמקביל לשמר את הטעם המוכר והאהוב. שימוש בפטריות, במצבים מסוימים, יוכל לעזור ליצרני המזון בסוגיה זו.

אין ספק, כי העולם הבין מזמן שחשוב לאכול בריא וגם אלו שעדיין לא שם, מבינים זאת.
אנחנו ב"חוות השמפניון" מתגאים בסימון "הסדרה הבריאה" על האריזה הכחולה שמאפיינת את המוצרים שלנו.
ומזמינים גם אתכם להתחיל לחשוב בריא ולצרוך יותר פטריות מהאריזה הכחולה של "חוות השמפניון".

 

2017-05-29T09:18:12+00:00