
מצרכים
3 כוסות חלב
1 כוס קמח תירס דק
2 אשכולות פטריות חצוצרה
1 שמנת מתוקה 38%
2 כפות ריוויון
100 גר' פרמז'ן
50 גר' רוקפור
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מכינים קרם פרש:
שופכים לכלי עם מכסה שמנת מתוקה וריוויון, מערבבים ומכסים.
משאירים בטמפרטורת החדר 24 שעות.
פותחים, מערבבים ומקררים 12 שעות.
מכינים את הפולנטה:
תבנית בגודל 20 על 20
מרתיחים סיר עמוק עם 3 כוסות חלב,מלח ופלפל ואשכול מפורק אחד של פטריות חצוצרה, מורידים מהאש.
מסננים את הפטריות שנתנו טעם לחלב.
מגרדים את הפרמז'ן והרוקפור לתוך קמח התירס.
מביאים לרתיחה שוב את החלב, שופכים אליו את קמח התירס והגבינות וטורפים במהירות עד שמתקבלת דייסה.
שופכים במהירות לתבנית, משטחים ומקררים כשעתיים.
חותכים את הפולנטה היציבה לריבועים או קורצים ממנה כל צורה שרוצים, עורמים תלולית של קרם פרש
גוזרים מאשכול הפטריות שנשאר חצוצרות קטנות ויפות ומניחים על כל תלולית. מקשטים במעט שמיר.