אודות 2018-02-06T21:33:04+00:00

חיפוש
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

אודות

חוות השמפיניון הוקמה בשנת 1982 ע"י רוזה ויצחק דוידיאן, כעסק משפחתי במושב זרעית שבגליל המערבי, כחלק ממאמץ לאומי לחיזוק וביסוס הפרנסה החקלאית ביישובי קו העימות. החווה מעסיקה כיום כ-200 עובדים ביניהם אגרונומים, מגדלים, אורזים ועובדי אחזקה מיישובי האזור ודואגת לרווחתם ולתנאי עבודתם.

חוות השמפיניון נחשבת למובילה הגדולה בארץ בשוק הפטריות. לחווה קו מוצרי פטריות טריות  מהן ניתן ליהנות כל השנה. פטריות חוות השמפיניון מצטיינות במראה יפיפה, באיכות צורתן ובטעמן המעודן.

תוצאה של טיפול קפדני, מקצועי ותשומת לב רבה של אנשי מקצוע מהטובים ביותר בענף, לאורך כל תהליך הגידול. חדשנות, איכות, יציבות ואמינות כל אלה הופכים את פטריות חוות השמפיניון לטובות והמועדפות ביותר בשוק הקולינרי הישראלי, מהצרכן הפרטי, רשתות השיווק ועד לטובי השפים שבמסעדות הגורמה.

לחווה קו רחב ומגוון של פטריות טריות המוגשות לחיכו של הצרכן הישראלי באריזות ובגדלים שונים: פטריות שמפיניון, פורטבלה ומגה פורטבלה ופטריות יער שונות.

אודות

חוות השמפיניון הוקמה ב-1982 ע"י רוזה ויצחק דוידיאן, כעסק משפחתי במושב זרעית שבגליל המערבי, כחלק ממאמץ לאומי לחיזוק וביסוס הפרנסה החקלאית ביישובי קו העימות. החווה מעסיקה כיום כ-200 עובדים ביניהם אגרונומים, מגדלים, אורזים ועובדי אחזקה מיישובי האזור ודואגת לרווחתם ולתנאי עבודתם.

לחווה קו רחב ומגוון של פטריות טריות המוגשות לצרכן הישראלי באריזות ובגדלים שונים והיא נחשבת לגדולה בשוק הפטריות בארץ. הפטריות שלנו מצטיינות במראה יפיפה, באיכות צורתן ובטעמן המעודן וניתן ליהנות מהן כל השנה.

טכנולוגיה מתקדמת, חדשנות מוצרים ואיכות בלתי מתפשרת

חוות השמפיניון מובילה באיכות, חדשנות ואמינות בשוק הפטריות בארץ. גידול הפטריות מתבצע תחת בקרת איכות קפדנית של אנשי מקצוע, מהטובים ביותר בענף, לאורך כל שלבי הייצור, באישור משרד הבריאות ותחת פיקוח של כשרות למהדרין.*
הפטריות גדלות בחדרי גידול בטכנולוגיה המתקדמת ביותר. חומרי הגלם האיכותיים נבחרים בקפידה והזנים המגודלים הם מהמשובחים ביותר. תהליכי הגידול מלווים במערכות ממוחשבות ובקרת איכות של אנשי מקצוע הנעזרים במעבדה מודרנית הנמצאת בחווה, ומבצעת את הבדיקות בשיטות ייחודיות ומתקדמות.
הפטריות גדלות על מצע חומרים טבעיים המיוצר בחווה, ובסיום הגידול נעשה שימוש חוזר במצע (קומפוסט) לצרכים שונים בחקלאות.

החווה פיתחה שיטת השקייה חדשנית ומבוקרת, בשיתוף עם חברת "נטפים" המאפשרת גידול איכותי ועמיד יותר. שיטות הבקרה, המיחשוב וטכנולוגיית הגידול מהוות חקלאות הייטק המשלבת במחזור הגידול מיחזור של פסולת מהטבע ליצירת מצע הגידול (קומפוסט) וקטיף של תוצר עדין, טעים ובריא.

פטריות החווה נקטפות באיכות מיטבית ומגיעות למדפים תוך כ- 24 שעות מזמן הקטיף. התוצרת מגיעה ללקוח תוך הקפדה על שרשרת קירור השומרת על התוצרת טרייה ואיכותית.

תהליך הגידול המוקפד ושמירת שרשרת הקירור בתהליך הקטיף, המיון, האריזה והשיווק של "חוות השמפיניון" מבטיחים פטריה טרייה, באיכות מצוינת לחיי מדף ארוכים יותר.

* חוות השמפיניון הינה מפעל שומר שבת. כל הפעולות המתבצעות בחווה, ובכללן הקטיף, נעשות ממוצאי שבת עד שישי בבוקר ובכך מצליחה החווה בשמירת השבת כהלכתה. לחווה כשרות מהדרין מבית הרב אפרתי, בד"צ העדה החרדית וכשרות המועצה הדתית מעלה-יוסף.

טכנולוגיה מתקדמת, חדשנות מוצרים ואיכות בלתי מתפשרת

איכות מוצרינו הינה תוצאה של טיפול קפדני, מקצועי ותשומת לב רבה של אנשי מקצוע מהטובים ביותר בענף, באישור משרד הבריאות ותחת פיקוח כשרות למהדרין*. חדשנות, איכות, יציבות ואמינות הופכים את פטריות החווה לטובות והמועדפות ביותר בשוק הקולינרי הישראלי, מהצרכן הפרטי, רשתות השיווק ועד לטובי השפים שבמסעדות הגורמה.

הפטריות גדלות בחדרי גידול בטכנולוגיה המתקדמת ביותר. חומרי הגלם נבחרים בקפידה והזנים המגודלים הם מהמשובחים ביותר. תהליכי הגידול מלווים במערכות ממוחשבות ובקרת איכות של אנשי מקצוע, הנעזרים במעבדה מודרנית, הנמצאת בחווה, ומבצעת את הבדיקות בשיטות ייחודיות ומתקדמות.

החווה פיתחה שיטת השקייה חדשנית ומבוקרת, בשיתוף עם חברת "נטפים", המאפשרת גידול איכותי ועמיד יותר. שיטות הבקרה, המיחשוב וטכנולוגיית הגידול מהוות חקלאות הייטק המשלבת במחזור הגידול מיחזור של פסולת מהטבע ליצירת מצע גידול טבעי (קומפוסט) וקטיף של תוצר עדין, טעים, בריא וטרי, המגיע למדפים תוך כ- 24 שעות.

תהליך הגידול המוקפד ושמירת שרשרת הקירור בתהליך הקטיף, המיון, האריזה והשיווק של "חוות השמפיניון" מבטיחים פטריה טרייה, באיכות מצוינת לחיי מדף ארוכים יותר.

* חוות השמפיניון הינה מפעל שומר שבת. כל הפעולות המתבצעות בחווה, ובכללן הקטיף, נעשות ממוצאי שבת עד שישי בבוקר ובכך מצליחה החווה בשמירת השבת כהלכתה.

לחווה כשרות מהדרין מבית הרב אפרתי, בד"צ העדה החרדית וכשרות המועצה הדתית מעלה-יוסף.