ברוסקטה פטריות

קלאסית לאירוח, קלה לביצוע ומאוד מרשימה וטעימה

מצרכים

לבצק:

  • לחם מקמח מלא

  • סלסלת פטריות שמפיניון

  • סלסלת פטריות פורטבלה

  • שמן זית

  • 2 שיני שום

  • חופן עגבניות מיובשות

  • צרור עלי בזיליקום קצוצים דק

  • מלח

  • פלפל שחור

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים את פרוסות הלחם למלבנים ללא קרום.
כותשים את שיני השום, מערבבים עם שליש כוס שמן זית ומורחים היטב את הברוסקטות משני הצדדים.
אופים עד הזהבה קלה בלבד.
חותכים את כל הפטריות לפרוסות דקיקות, מקפיצים קלות במחבת עם שמן זית, מוסיפים עגבניות מיובשות קצוצות ובזיליקום ומכבים את האש.
מורחים את הברוסקטות בכל ממרח שאוהבים: פסטו, טפנד זיתים וכו' ועורמים מעל ערימה גבוהה של הפטריות.

2017-06-11T18:42:01+00:00