שילוב נהדר של בצל ופטריות מכל הסוגים במרק אחד עם טוויסט מעניין של סיידר תפוחים – מתכון מושלם שיחמם לכם את הגרון בחורף הקר!
המצרכים
6 בצלים לבנים חתוכים לרצועות דקות
400 גרם פטריות מכל הסוגים חתוכות גס
1 ליטר סיידר תפוחים צלול
חצי ליטר מים/ציר ירקות
100 גרם חמאה
1 ליטר יין לבן
אגוז מוסקט
פלפל
מלח
טימין טרי
1 כפית סוכר חום
אופן ההכנה
- מאדים בחמאה את הבצל עד לצבע ענברי ומעט מקורמל.
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות.
- מתבלים, מוסיפים את הנוזלים ומבשלים 5 דקות תוך כדי רתיחה.
- מנמיכים ומבשלים שעה וחצי מכוסה.