• לביבות פטריות ושיבולת שועל

לביבות פטריות ושיבולת שועל

לביבות פטריות מטוגנות מושלמות בשילוב פטריות שמפיניון ופטריות יער עם אגוזי מלך ושיבולת שועל – לביבות מקוריות שכדאי לכם לנסות בחנוכה!

המצרכים
  • 800 גרם פטריות שמפיניון קצוצות

  • 400 גרם פטריות יער קצוצות

  • 2 שיני שום

  • חופן אגוזי מלך קלויים וקצוצים

  • 6 כפות שמן זית

  • 120 גרם שיבולת שועל

  • 2 ביצים

  • מלח ופלפל

אופן ההכנה
  • מטגנים בשמן זית את הפטריות הקצוצות ומעבירים למסננת שיגירו נוזלים.
  • מערבבים את שאר החומרים למעט השמן.
  • מוסיפים את הפטריות, מערבבים היטב עד לקבלת עיסה דביקה.
  • מחממים חלק מהשמן במחבת, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים.
  • בתיאבון!
2018-01-09T08:47:55+00:00