
לביבות פטריות מטוגנות מושלמות בשילוב פטריות שמפיניון ופטריות יער עם אגוזי מלך ושיבולת שועל – לביבות מקוריות שכדאי לכם לנסות בחנוכה!
המצרכים
800 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
400 גרם פטריות יער קצוצות
2 שיני שום
חופן אגוזי מלך קלויים וקצוצים
6 כפות שמן זית
120 גרם שיבולת שועל
2 ביצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
- מטגנים בשמן זית את הפטריות הקצוצות ומעבירים למסננת שיגירו נוזלים.
- מערבבים את שאר החומרים למעט השמן.
- מוסיפים את הפטריות, מערבבים היטב עד לקבלת עיסה דביקה.
- מחממים חלק מהשמן במחבת, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים.
- בתיאבון!