סלט כרוב עם פטריות, חמוציות ופקאנים

דווקא משום שהבראנץ' עמוס במנות כבדות ועשירות, צריך משהו קראנצ'י ורענן שישבור אותו. הסלט הצבעוני הזה עושה את העבודה נהדר.

המצרכים

חומרים ל-4­-6 מנות:

  • 1/2 ראש כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

  • 2 בצלים סגולים קטנים חצויים ופרוסים דק

  • 250 גרם (1 סלסילה) פטריות שמפיניון פרוסות

  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה

  • 100 גרם חמוציות חצויות

  • 100 גרם פקאנים קלויים

לרוטב:

  • 1/3 כוס מיץ לימון

  • 1/2 כוס שמן זית

  • 1 כף חרדל

  • 2 כפות דבש

  • 1 כף סוכר

  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
  • מערבבים בקערה כרוב, בצלים, פטריות, פטרוזיליה ומחצית מכמות הפקאנים והחמוציות.
  • מנערים את כל חומרי הרוטב בצנצנת עד שמתקבל רוטב אחיד.
  • מעבירים את הסלט לקערת הגשה.
  • יוצקים את הרוטב ומערבבים.
  • מפזרים מעל את יתרת הפקאנים והחמוציות ומגישים מיד.
2018-04-24T21:57:27+00:00