
דווקא משום שהבראנץ' עמוס במנות כבדות ועשירות, צריך משהו קראנצ'י ורענן שישבור אותו. הסלט הצבעוני הזה עושה את העבודה נהדר.
המצרכים
חומרים ל-4-6 מנות:
1/2 ראש כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
2 בצלים סגולים קטנים חצויים ופרוסים דק
250 גרם (1 סלסילה) פטריות שמפיניון פרוסות
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
100 גרם חמוציות חצויות
100 גרם פקאנים קלויים
לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית
1 כף חרדל
2 כפות דבש
1 כף סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה כרוב, בצלים, פטריות, פטרוזיליה ומחצית מכמות הפקאנים והחמוציות.
- מנערים את כל חומרי הרוטב בצנצנת עד שמתקבל רוטב אחיד.
- מעבירים את הסלט לקערת הגשה.
- יוצקים את הרוטב ומערבבים.
- מפזרים מעל את יתרת הפקאנים והחמוציות ומגישים מיד.