פטריות מטוגנות ממולאות בבשר

עם מעט מאוד השקעה מקבלים מנת אירוח מרשימה ומאוד טעימה. הכדורונים הפריכים מושלמים כנשנוש בארוחת בופה או כמנת פתיחה.

המצרכים

חומרים ל-8 מנות:

  • 30-25 פטריות שמפיניון קטנות ללא הרגל

למלית:

  • 400 גרם בשר טחון

  • 1 בצל סגול בינוני קצוץ

  • 2 שיני שום כתושות

  • צרור פטרוזיליה קצוצה ללא הגבעולים הגסים

  • 2 שיני שום פרוסות

  • 1 כפית קינמון

  • 1 כפית כמון

  • 1/2 כפית הל טחון

  • מלח ופלפל שחור גרוס

לציפוי וטיגון:

  • כ-1 כוס פירורי לחם מתובלים במלח

  • 2-1 ביצים טרופות

  • שמן לטיגון עמוק

להגשה:

  • 3 כפות מיונז

  • 1 כפית משחת קארי צהובה או אדומה

אופן ההכנה
  •  מערבבים את כל חומרי המלית לאיחוד וממלאים את הפטריות (1 כף/20 גרם מלית לפטרייה).
  • טובלים כל פטרייה בביצה ומגלגלים בפירורי לחם.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב ומטגנים את כדורי הפטריות 4-3 דקות להזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  • מערבבים מיונז עם משחת קארי ומגישים לצד הפטריות החמות.
2018-03-14T14:27:05+00:00