סלט מנגו על פורטבלה צלויה

נשנוש קליל, קייצי, עסיסי ומלא בריאות 

מצרכים
  • 6 פטריות מגה פורטבלה

  • שמן זית

  • מלח

  • פלפל שחור

  • 2 מנגו, חתוכים לקוביות

  • 1 בצל סגול חתוך לקוביות

  • פלפל ירוק חריף קצוץ

  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה

  • 4 כפות שמן

  • 3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום בינוני. בתוך תבנית מסדרים את פטריות המגה פורטבלה ומזליפים מעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים. מכניסים לתנור וצולים את הפטריות כ-10 דקות בגריל.
בקערה נפרדת מערבבים את המנגו, הבצל, הפלפל החריף והכוסברה ביחד עם השמן והלימון. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה מניחים מגה פורטבלה הפוכה בצלחת ומעליה עורמים את סלט המנגו.

2017-06-20T09:40:59+00:00