
סלט שילדים והורים אוהבים
כמות מומלצת ל-4 עד 6 סועדים
חצי שקית פסטה אוהבים מבושלת עד לרמת אל דנטה
300 גר' פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
300 גר' פטריות ירדן מופרדות לפלחים
300 גר' פטריות פורטבלה חתוכות לרבעים / שמיניות תלוי בגודל
200 גר' ברוקולי מופרד לפרחים קטנים
צרור גבעולי בצל ירוק
5-6 גבעולי אספרגוס חתוכים
4-6 עלי קייל
עגבניות שרי
1 זר בזיליקום מופרד לעלים
6 שיני שום קצוצות
שמן זית
400 גר' גבינת חלומי חתוכה לקוביות
זיתי קלמנטה מגולענים וחתוכים
אופן ההכנה
- מקפיצים קלות בשמן זית כל ירק בנפרד מוציאים מהמחבת ומנחים בצד.
- את גבינת החלומי מקפיצים אחרונה וממש סמוך להגשה.
- כשמסיימים עם הירקות, מקפיצים את השום הכתוש, מוסיפים אליו את כל הירקות ואת הפסטה ומערבבים בעדינות, מוסיפים מלח ופלפל.
- מכבים.
- מוסיפים את כל עלי הבזיליקום והזיתים ומערבבים בעדינות.
- מוסיפים גם את גבינת החלומי ומגישים מיד.