סלט פסטה ופטריות

סלט אביבי ומשביע

  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים

  • 1 חבילת עלי רוקט

  • 500 גר' עגבניות שרי, חתוכות לחצאים או רבעים

  • 1/2 כוס עלי בזיליקום קרועים או קצוצים

  • 1 חבילה (500 גר') פסטה קצרה

  • 1/4 כוס שמן זית

  • 1/4 כוס חומץ בלסמי

  • מלח

  • פלפל שחור

  • 3-4 שיני שום כתושות

  • 1/2 כוס גבינת פרמזן או עיזים קשה, מגוררת דק (לא הכרחי)

אופן ההכנה

מכינים את הפסטה ע"פ הוראות ההכנה, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.

בעוד הפסטה חמה, מוסיפים את יתר החומרים.

סוגרים את הקערה ומניחים בצד כרבע שעה, לספיגת העמים.

מוסיפים גבינה, מתקנים תיבול ומגישים.

2017-06-11T18:51:14+00:00