
תוספת ייחודית בהגשת חג מרשימה
מצרכים
2 אריזות מיקס פטריות של חוות השמפיניון
3-4 פטריות שיטאקי טריות של חוות השמפיניון
2 בצל פרוס לרצועות
5 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את התבלינים בקערית ומוסיפים לשמן בווק, מחממים מעט (להיזהר לא לשרוף התבלינים).
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים 5-7 דקות.
ניתן לפזר פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.