פטריות מוקפצות בסגנון מזרחי

תוספת ייחודית בהגשת חג מרשימה

מצרכים

  • 2 אריזות מיקס פטריות של חוות השמפיניון

  • 3-4 פטריות שיטאקי טריות של חוות השמפיניון

  • 2 בצל פרוס לרצועות

  • 5 כפות שמן זית

  • 1 כפית פפריקה מתוקה

  • 1/4 כפית פפריקה חריפה

  • 1 כפית כמון

  • 1/2 כפית כורכום

  • מלח

  • פלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים את התבלינים בקערית ומוסיפים לשמן בווק, מחממים מעט (להיזהר לא לשרוף התבלינים).
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים 5-7 דקות.
ניתן לפזר פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.

2018-07-15T02:06:54+00:00