ספגטי ברוטב פטריות ועגבניות

ספגטי טעים בשילוב של רוטב פטריות ועגבניות – מנה חורפית מצוינת שמתאימה גם לצמחוניים וטבעוניים!

 

המצרכים
  • 500 גרם ספגטי

  • 3 כפות שמן זית

  • 1 בצל סגול, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

  • 3 שיני שום פרוסות דק

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון (או 1 שמפניון + 1 פורטבלה)

  • 4 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות קטנות

  • כפית עלי קורנית

  • כפית מלח

אופן ההכנה
  • מחממים היטב מחבת רחבה, מוסיפים את שמן הזית, הבצל והשום הקצוצים ומטגנים כ- 3  דקות עד להזהבת הבצל.
  • מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומטגנים כ- 5 דקות על להבה גבוהה.
  • מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, הקורנית והמלח ומערבבים היטב.
  • במקביל, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.
  • מוסיפים כ- ¼ כוס ממי בישול הפסטה, מכסים ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים כ- 5 דקות.
  • מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת, מערבבים היטב ומגישים.
2018-01-09T08:17:32+00:00