בליני פטריות, איולי אבוקדו וקרם קארי

מנה מרהיבה ומלאת טעמים, שקשה להישאר אליה אדישים

מצרכים

ללביבות:

  • 500 גר' פטריות שמפיניון, פורטבלה ויער

  • 3 ביצים

  • 120 גר' קמח

  • 5 גר' אבקת אפייה

  • מלח

  • פלפל שחור

  • אגוז מוסקט

לקרם קארי:

  • 2 שמנת של פעם

  • 2 כפות מיונז

  • 1 כפית אבקת קארי

  • 1/4 כפית כורכום

למחית האבוקדו:

  • 1 אבוקדו בשל מאוד

  • 3 כפות שמנת של פעם

  • זסט מלימון אחד

  • מלח

  • פלפל שחור

אופן ההכנה

מכינים את קרם הקארי:
מערבבים יחדיו את כל המרכיבים.

מכינים את מחית האבוקדו:
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט.

מכינים את לביבות:
טוחנים במעבד מזון את הפטריות,הביצים והתבלינים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה. אם דביק, להוסיף עוד קמח.
מחממים שמן במחבת, יוצקים בעזרת כף לביבות ומטגנים משני הצדדים.

מרכיבים את המנה:
מניחים תלולית של קרם אבוקדו, עלה מניחים לביבה ועל הלביבה מזלפים כמות נדיבה של קרם הקארי.
מקשטים בבצל ירוק.

2017-06-11T18:45:38+00:00