
צלחת לאבנה עם פטריות מוקפצות
הצעת הגשה שתגנוב את ההצגה: ההמצאה הכי ישראלית שיש
המצרכים
חומרים ל-8 מנות :
500 גרם לאבנה
2 צרורות פטריות יער קרועות
6 פטריות פורטבלה פרוסות
6 שמפיניון פרוסות
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
חופן פטרוזיליה קצוצה
קליפת לימון מגוררת
פיתות להגשה
אופן ההכנה
- מחממים מחבת ללא שמן ומאדים את הפטריות מהנוזלים 5-6 דקות על להבה גבוהה. מוציאים, מוסיפים שמן זית ומטגנים עד להזהבה. מתבלים במלח, פלפל ופטרוזיליה.
- משטחים את הלאבנה בצלחת הגשה ומעליה עורמים את הפטריות עם קליפת לימון מגוררת. מגישים מיד!